Mancaruri cu carne

Friptura taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, s

ingrediente

   4 felii muschi de porc
   1 catel de usturoi
   3 linguri ulei
   1 lingura patrunjel tocat
   2 lingurite mustar
   sare
   piper
   1 lingura de unsoare

mod de preparare

Se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cca 20 minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie, se aseaza cotletele si se intorc in sos; se tine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste cotlete
Se serveste cu cartofi prajiti
Incearca si Chiftele cu carne: KAFTA
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura taraneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite