Mancaruri cu carne

Reteta GAINA RASOL CU LEGUME SI HREAN

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masli

ingrediente

   O gaina de 1
   5kg Legume mexicane 1kg
   patrunjel 2leg
   hrean100gr
   sare 5gr
   piper 2gr
   ulei masline

mod de preparare

Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masline, piper sare. Hreanul se prepara cu ulei de masline, otet, sare si se freaca pentru a obtine o crema. Se va garnisi carnea cu legumele fierte si separat se pune sosul de hrean cu care se serveste rasolul .

Preparatul se poate servi cu patrunjel tocat deasupra.
Incearca si Spaghete cu chiftele
Daca ti-a placut reteta noastra "GAINA RASOL CU LEGUME SI HREAN" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.