1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte. 2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat.
1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte.
2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat. Carnea trebuie sa fie uscata, nu umeda.
Se lasa la foc mic pana se rumeneste carnea, intorcand-o din cand in cand.
3. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga paharul de vin alb, se lasa sa se evapore, se sareaza, se pipareaza si se acopera cu un capac.
Se lasa la foc mic cam o jumatate de ora (depinde cat de frageda este carnea), adaugand supa din cand in cand si intorcand carnea pe o parte si pe alta.
4. Se adauga ciupercile si un polonic de supa. Se mai lasa la foc mic 5-10 minute (asta daca ciupercile sunt din conserva, deci fierte initial).
5. Apoi se adauga patrunjelul, smantana, se gusta de sare si mai lasam putin pe foc fara capac.
Se orneaza cu verdeata, iar daca doriti sa fie mai consistent puteti face o garnitura de galuste cu ou. Reteta propusa de any annette. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postEste o reteta italieneasca,am vazut-o pe un site,are mici modificari
Paste cu linteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii