Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati
Dupa ce marinam carnea de iepure in apa cu otet si zarzavat de supa cateva ore, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat si se taie bucati mari. Se pune carnea intr-o cratita emailata, cu ulei fierbinte si se prajeste pe toate partile pina cind devine frageda, apoi se scoate pe farfurie si se pregateste un sos de ceapa in uleiul ramas. Ceapa se caleste marunt si se pune peste ulei cu o cescuta de apa. Se acopera craÂtita si se micsoreaza focul. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea, niper boabe, o ceasca de supa, o foaie de dafin si sarea necesara. Se acopera cratita si se fierbe inabusit, pe foc mic, o ora.
Se scot bucatile de Jarne, se ingroasa sosul cu un pahar de smintina si se serveste totul fierbinte.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii