Simplu, ușor și foarte gustos. Perfect pentru acest sezon:) Pofta buna!!
Punem burta de porc la fiert pana este semi fiarta
Cand este semi fiarta o scoatem , o condimentam cu sare piper și usturoiul maruntit amestecat cu putina apa
Dupa care o punem în cuptorul pre-încălzit la 180 grade C, o lăsăm timp de 30 de minute
In timpul acesta luam boia și o amestecam cu putina apa și ulei
Dupa ce au trecut 30 de minute scoatem burta din cuptor, o punem într-un bol și turnăm deasupra boia
O re-punem la cuptor pentru inca 10 minute.
Dupa care Kaizerul nostru este gata
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii