Mancaruri cu carne

Reteta Kalops

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
maria_15120 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minut

ingrediente

   Reteta pentru 4 persoane
   1 kg carne de vita cu os
   2 linguri de ulei
   2 cepe mari
   2 linguri faina
   3-4 dl apa
   1 lingurita sare
   10 cuisoare
   2 foi de dafin
   3 morcovi mari

mod de preparare

Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minute intr-o oala cay sa le cuprinda. Se adauga faina, se amesteca de cateva ori, se pune apa, sare si condimente, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert la foc mic 1h 30 min. Se fierbe pana cand carnea va fi frageda. Daca sosul e prea gros, se poate adauga putina apa.
Se serveste cu cartofi fierti, sfecla rosie murata si o dulceata mai acrisoara de coacaze rosi
Incearca si Pui fripti la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Kalops" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.