Mancaruri cu carne

Reteta Legume cu carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru legume cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Cartofii, morcovii, telina radacina, patrunjelul.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   fasole verde proaspata/conserva - 250 g/150 g
   carne de pui - 800 g
   untura/ulei - 125 g (ml)
   ceapa - 100 g
   usturoi - 15 g
   pasta de tomate - 50 g
   morcovi - 250 g
   telina radacina - 100 g
   patrunjel radacina - 125 g
   ardei gras - 150 g
   varza alba - 250 g
   dovlecei proaspeti - 250 g
   cartofi - 350 g
   rosii proaspete - 250 g
   vin alb - 50 ml
   patrunjel verde - 1 legatura
   1/2 cub MAGGI de gaina
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru legume cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Cartofii, morcovii, telina radacina, patrunjelul radacina si dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi; varza alba se taie care-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Mazarea verde proaspata si fasolea verde proaspata se curata, se spala, se fierb separat in apa cu sare si se trec prin jet de apa rece. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie felii; 100 g se taie rondele (pentru decor). Usturoiul si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de pui se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se scot separat. In uleiul ramas, se inabusa ceapa si usturoiul, se adauga pasta de tomate si 150 ml apa fiarta. in acest sos se adauga bucatile de carne si se continua fierberea. Separat, in 75 g untura sau ulei cu 100 ml apa se inabusa morcovi, telina radacina si patrunjel radacina. Cand sunt inabusite pe jumatate, se adauga cartofi, varza si fasole verde. Dupa 8 minute se adauga dovlecei, ardei gras, mazare, rosii, bucatile de carne cu sos, jumatatea de cub MAGGI, sare, piper si se continua fierberea, amestecand pentru a nu se lipi de vas. Spre sfarsitul fierberii se introduce la cuptor, dupa ce s-au adaugat rondele de rosii, vin si 1 legatura patrunjel verde.




Legumele cu carne de pui se serveste calde, cu restul de patrunjel verde deasupra.


Incearca si Tocanita de vitel cu castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.