Mancaruri cu carne

Limba cu sos Remulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din

ingrediente

   O limba de vaca
   2 morcovi
   o telina
   3 cepe
   300 g castraveti acri
   3 oua
   o lingura de otet
   o lingura de smintina
   marar
   patrunjel
   piper boabe
   sare
   ulei

mod de preparare

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din doua oua si putin ulei. Se amesteca cu castravetii tocati marunt, o ceapa tocata, un ou fiert maruntit, marar, patrunjel, otet si smintina. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste.
Incearca si Pulpa de miel la cuptor cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos Remulad" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite