Mancaruri cu carne

Reteta Limba cu sos Remulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din

ingrediente

   O limba de vaca
   2 morcovi
   o telina
   3 cepe
   300 g castraveti acri
   3 oua
   o lingura de otet
   o lingura de smintina
   marar
   patrunjel
   piper boabe
   sare
   ulei

mod de preparare

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din doua oua si putin ulei. Se amesteca cu castravetii tocati marunt, o ceapa tocata, un ou fiert maruntit, marar, patrunjel, otet si smintina. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste.
Incearca si Pui delicios cu bame si vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos Remulad" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.