Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentr
Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentru ca isi lasa carnea destula zeama...Dupa 15 minute se pune si ceapa si se mai lasa la innabusit inca 15 min. Dupa de s-au innabust, transpirat si scazut ingredientele din cratita, se pune apa cat sa acopere carnea, se pun castravetii, rosiile, sare, piper, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul, se amesteca si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Dupa ce a mai fiert un pic, cratita se baga in cuptorul preincalzit pentru inca 20 de minute, pana scade.
Se serveste cu multa verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii