Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de vita cu ciuperci si sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2

ingrediente

   300 gr muschi de vita
   6 ciuperci
   4 felii subtiri de bacon crud
   50 gr cascaval
   4 fire de cimbru verde
   1 chifla
   4 linguri sos de rodii
   sare
   piper

mod de preparare




Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2 felii de bacon. Se curata si se taie marunt ciupercile, apoi se calesc in ulei incins. Se taie din chifla doua felii de 1 cm grosime, se prajesc pana se rumenesc, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt so se pune pe fiecare cate 1-2 linguri cu ciuperci. Se pun pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita, apoi ciupercile ramase, cascavalul ras si cimbrul. Tava se pune in cuptorul incins si se coace 30 de minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu sos de rodii.





Alte retete culinare:





Ciuperci umplute Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca si Felii de vita cu sos de vermut alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vita cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.