Mancaruri cu carne

Reteta Mancare italiana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se

ingrediente

   300 g piept de pui
   O ceapa mare
   2 – 3 rosii (coapte)
   5 – 6 cartofi potriviti
   1 ardei mare galben
   1 ardei mare rosu
   1 ardei mare verde
   1 zucchini mijlociu
   1 l de supa de carne (cub)
   Maghiran
   Sare
   Piper
   Ulei

mod de preparare

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se fierbe 5 minute, se potriveste gustul cu maghiran si piper, se stinge cu supa de carne. Se da in clocot, se adauga cartofii curatati si taiati bucati si cand sunt pe jumatate fierti se adauga ardeii taiati in bucati mari si zucchini taiat in rondele de 0,5 cm. Se fierbe pana toate zarzavaturile se inmoaie, se mai poate da aroma cu maghiran, piper..


Nimic nu se taie marunt deoarece acest fel de mancare este aspectuos daca se vad toate ingredientele.
Alte mancaruri recomandate:





Pui cuptor


Placinta cu spanac si carne pui


Pui cu ciuperci
Incearca si Clatite brasovene
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare italiana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.