Mancaruri cu carne

Reteta Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
anca_grigorescu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bissara - mancarica de mazare uscata (reteta video)"
 
Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel este o reteta delicioasa si gustoasa, deloc greu de preparat, o mancare cu carne consistenta, potrivita pentru zilele reci.

ingrediente

   900g carne vitel
   900g cartofi
   o ceapa mare
   un ardei gras verde si unul rosu
   sare
   boia
   piper
   2 rosii
   marar
   3 linguri ulei.

mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii julien. De asemenea se taie bucati carnea care se caleste in uleiul incins, pana cand carnea schimba culoarea, iar atunci se adauga ceapa si ardeii impreuna cu boiaua de ardei.
Dupa circa 5 minute se acopera cu apa si se lasa sa fiarba.




Cand este fiarta carnea se adauga cartofii taiati in felii mari, se fierb inca 15 minute, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt, sare, piper si marar tocat.
Pofta buna!


Se asaza intr-o farfurie putin adanca cu mult sos si se serveste alaturi de un ardei iute.

Incearca si Pilaf cu pui si sofran
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.