Mancaruri cu carne

Reteta Medalioane din piept de curcan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.
Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.
Am

ingrediente

   1 piept de curcan
   1 morcov
   2 linguri pesmet
   50 ml lapte
   1 ou
   100 ml ulei
   1 lamaie
   50 g faina
   1 legatura patrunjel verde
   sare
   piper

mod de preparare

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.


Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.


Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper.


Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.


Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.



Pofta buna!





Reteta Medalioane din piept de curcan a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro





Alte retete cu piept de curcan gasiti aici:


Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela,


Piept de curcan cu sos gorgonzola,


Rulada din piept de curcan
Incearca si Antricot delicios de vaca la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane din piept de curcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.