Mancaruri cu carne

Reteta Mexicani beti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. I

ingrediente

   felii de carne de porc
   carnat proaspat
   piept de porc (kaizer
   pancetta
   costita sau bacon feliat subtire)
   salvie
   usturoi
   vin alb sec
   unt
   ulei
   sare si piper

mod de preparare




Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. In putin ulei de masline amestecat cu unt, se lasa la foc mic sa isi dezvolte aromele usturoiul si salvia. Pe care apoi le scoateti. Mexicanii presarati cu putina faina se frig usor in uleiul aromat. Toata reteta se face la foc mic. Se adauga vinul. Se lasa la foc mic, cu capac, intorcand din cand in cand mexicanii.


Se pun doua felii de lamaie direct in el si se mai lasa pana a are sosul consistenta faina.




Se poate servi cu piure sau cartofi natur.


Alte retete recomandate:

Incearca si Fatteh cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Mexicani beti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.