Mancaruri cu carne

Reteta Miel haiducesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de

ingrediente

   1 miel
   4-5 cepe mari
   sare
   piper macinat
   1 pahar de ulei
   1 pahar de vin
   usturoi

mod de preparare

Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de vita de vie, se propteste frigarea pe doi stalpi la 1 m inaltime si se frige mielul pana cand se rumeneste. Cavitatea abdominala a mielului se spala si se umple cu cepele tocate si un pahar de vin alb. Mielul se sareaza pe dinafara si se pipereaza dupa gust, dupa care se unge cu ulei. Frigerea dureaza cel putin doua ore.
Alte retete:



Castraveti bulgaresti

Lasagna

Ghiveci de legume
Incearca si Ceafa la gratar cu garnitura de cartofi copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel haiducesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.