Mancaruri cu carne

Reteta Miel pe pat de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-l

ingrediente

   12 cotlete de miel dezosate
   2 sfecle rosii coapte
   1 lingura hrean ras
   4 felii de paine
   50 g unt
   4 felii subtiri de jambon crud uscat
   4 fire de rozmarin
   4 fire de cimbru
   50 ml ulei
   300 g rosii mici cherry
   sare
   piper

mod de preparare

1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper.


2. Puneti peste cotletele fierbinti firele de rozmarin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.


3. Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.


4. Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.


5. Puneti pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi peste acesta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.


6. Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de rozmarin, unul de cimbru si cate 2-3 rosii cherry coapte.
Se serveste cald
Incearca si Ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel pe pat de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.