Mancaruri cu carne

Reteta Musaca de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tudorache_38644 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa

ingrediente

   800 gr carne tocata de porc
   1.5 kg conopida
   100 ml lapte
   300 gr rosii mici
   200 gr cascaval
   2 oua
   2 cepe
   50 gr unt
   sare
   piper
   marar
   pesmet

mod de preparare

Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa sarata si lapte. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un strat de conopida si unul de carne, astfel incat ultimul strat sa fie de conopida, iar peste el se pune oul batut cu cascavalul ras. Se pun de jur imprejur rosiile taiate rondele. Se introduce in cuptor cca 30 min.
Se serveste calda!
Incearca si Pulpa de curcan afumat cu garnitura de grau dur si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.