Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat
Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat se taie in roadele, iar ardeiul, curatat de seminte, se taie in sferturi. Se asaza muschiul intr-o tava mare cu ulei iar in jurul lui se aranjeaza legumele. Se da la cuptor pana cand carnea rumeneste.
In acest timp se prepara sosul. Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga doua linguri de faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana de supa de oase si se ia de pe foc, se adauga smantana si se potriveste cu mararul taiat foarte marunt si se amesteca foarte bine.
Se serveste fierbinte cu sosul de marar si smantana si cu garnitura de cartofi.
Alte retete carne recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Piept de pui
Ardei umpluti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii