Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de vita cu sos de vin si macaroane

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 
chis_10988 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste fai

ingrediente

   700 g carne vita
   80 g morcovi
   80 ml ulei sau untura
   80 g ceapa
   50 g telina
   50 ml bulion
   20 g usturoi
   3 g cimbru
   2 g piper
   50 g faina
   250 g macaroane
   25 g unt
   50 ml vin
   50 g cascaval
   25 g sare

mod de preparare

Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa, taiate felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba trei ore, dupa care carnea se scoate si se taie felii. Sosul se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin la fiert.
Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare, se spala cu apa rece, se pun intr-o cratita cu unt fierbinte si se amesteca.
Muschiul taiat felii se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ras. Se serveste cu salata de castraveti.
Incearca si Gasca cu varza murata la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin si macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.