Mancaruri cu carne

Reteta Muschiulet umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiuletul se despica pe lungime pentru a mari suprafata de lucru, se bate cu batatorul de carne, se condimenteaza. Pana absoarbe sarea, se maruntes

ingrediente

   1 muschiulet
   Â½ de praz
   1 pachet de bacon
   1 fir de telina
   100 g carnati afumati
   1 ardei
   Sare
   Piper

mod de preparare

Muschiuletul se despica pe lungime pentru a mari suprafata de lucru, se bate cu batatorul de carne, se condimenteaza. Pana absoarbe sarea, se maruntesc celelalte ingrediente in cuburi, fasii, felii, se amesteca si se asaza pe muschiulet, se ruleaza si se leaga. Se pune intr-o tava de copt cu bacon deasupra sau cu slanina de casa, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incalzit la 150°C, se prajeste o jumatate de ora. Apoi se scoate folia de aluminiu si slanina si se lasa sa se rumeneasca.


Dupa aceea, folia de aluminiu se pune la loc sa nu se usuce carnea si sa se poata taia mai bine carnea.
Se serveste cu garnitura de orez cu zarzavat dar si cu cartofi este foarte bun. Se prepara repede, este gustos si umplutura poate fi mereu alta, dupa gust.





Alte mancaruri retete recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Ciuperci umplute
Incearca si Omleta cu de toate
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.