Mancaruri cu carne

Reteta Ostropel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharu

ingrediente

   2 pulpe de pui taiate pe jumatate
   6 rosii coapte sau rosii in bulion taiate bucatele
   1 capatana usturoi
   1 lingurita delikat
   2 lingurite zahar
   sare
   ulei

mod de preparare

Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharul si se lasa sa scada la foc mic. Atunci se pune carnea si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se pune usturoiul taiat feliute si se stinge focul.

Se serveste cu mamaliguta.
Incearca si Friptura de porc cu usturoi si dafin
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.