Mancaruri cu carne

Reteta Papricas de iepure cu galuste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana c

ingrediente

   2 pulpe de iepure mai mari sau 4 mai mici
   1 lingura de untura
   1 ceapa mai mare
   1 lingurita de piper macinat
   100 ml de smantana
   putina boia de ardei
   sare

mod de preparare

Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand aceasta fierbe, presaram peste ea boia de ardei.


Turnam apa, cat sa acopere carnea, punem un capac vasului si fierbem totul la foc domol.


Cand este aproape gata condimetam cu sare si piper.


Dupa ce carnea a fiert adaugam o jumatate de pahar de smantana cu care o mai fierbem pana da in clocot de 2-3 ori.
Se serveste cu galuste.





Alte retete mincare recomandate





Musaca de vinete


Piept de pui


Iahnie de fasole
Incearca si Purcel la frigare
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de iepure cu galuste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.