Mancaruri cu carne

Reteta Pasare umpluta cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata m

ingrediente

   1 puicuta grasa
   250 gr. ciuperci
   verdeata
   1 ou
   sare
   piper
   1 felie de piine
   lapte
   100 gr. sunca
   100 gr. unt
   o salata

mod de preparare

Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata marunt. Se curata si se goleste cu atentie gaina sa nu se rupa pielea. Se amesteca bine toata compozitia si se umple pasarea. Se unge cu restul de unt, se da la cuptor si se stropeste din cind in cind cu sosul din tava.
Incearca si Rulada de carne cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare umpluta cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.