Paste cu bilute de carne tocata sau spaghete cu chiftelute este o delicioasa reteta de paste. Puteti folosi orice fel de carne tocata pentru aceasta reteta. Se pun pastele la fiert. Se amesteca toate ingredientele pentru bilute, mai putin rosiile pasate.
Se formeaza bilute in palma si se pun in tava, in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.
Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.
Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.
Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.
Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.
In acest timp, punem pastele la fiert in apa cu putina sare.
Se scot pastele, se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.
Pastele cu bilute de carne tocata se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe