Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de perisoare de miel cu unt sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de miel, orez, ceapa, usturoi, patrunjel, lamaie, unt, cub concentrat de legume, albusuri, galbenusuri.

ingrediente

   600 g carne de miel tocata
   50 g orez
   o ceapa
   2 catei de usturoi
   ½ legatura de patrunjel verde
   o lamaie
   1 albus de ou
   2 galbenusuri de ou
   1 cubulet concentrat de legume
   25 g unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierbe orezul timp de 10 minute in apa cu sare, dupa care se scurge. Intr-un castron se pune carnea, ceapa tocata, usturoiul pisat, orezul si patrunjelul taiat marunt. Se adauga albusul, sare si piper. Se amesteca bine si se formeaza perisoare.




Intr-o oala se pune cubuletul concentrat de legume in 500 ml apa calda. Se adauga unt si se pun perisoarele. Se fierb la foc mic aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata, se scot si se pastreaza zeama.




Se bat cele 2 albusuri cu zeama de lamaie si diluezi compozitia cu zeama in care au fiert perisoarele. Se pune compozitia la foc pana incepe sa fiarba, dupa care se toarna peste perisoare.


Se serveste imediat.




Alte retete recomandate:




Mancare de mazare




Friptura de vita la cuptor




Chiftele

Incearca si Costite la gratar in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.