Cartofii se curata, se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei. Se paseaza impreuna cu untul si condimentele,
Cartofii se curata, se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei. Se paseaza impreuna cu untul si condimentele, apoi se adauga branza/cascavalul ras si oul, sare si piper si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu grasime se aseaza perisoarele formate din cartofi si se dau la cuptor pana se rumenesc putin.
Ficateii se frig in ulei impreuna cu 2 catei de usturoi. Se scoate tava si printre perisoare se pun ficateii.
Sosul:Pasta se desface intr-o cana si jumatate de apa si se pune intr-o cratita, se sareaza, se pipereaza, se pune usturoiul tocat si se pune pe foc 10 min. Dupa ce a scazut putin se adauga in fir subtire faina desfacuta in apa si se amesteca energic pentru a nu se forma cocolose, se mai lasa 5 minute, apoi se toarna in tava peste ficatei si perisoare si se da la cuptor 20 min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii