Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fragezesc fileurile de piept de curcan si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia un vas iena, se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Fileuril

ingrediente

   Fileuri de piept de curcan
   Smantana
   Cascaval razuit
   Unt
   Sare
   piper
   Faina
   Pesmet
   Oua

mod de preparare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia un vas iena, se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Fileurile se dau prin faina, oua, pesmet si se pune un strat in vasul iena. Se presara cu cascaval razuit, dupa care se pune inca un strat de carne. Se repeta acest procedeu pana cand ni se termina ingredientele. Se toarna smantana peste carne si se baga la cuptor.




Alte retete recomandate


Tocanita de pui

Incearca si Friptura de porc marinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.