Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sar
Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sareaza si se pipereaza. Se prepara un sos din iaurt, ustroi pisat, mustar si suc de lamaie. O tigaie teflonata se unge cu o lingura de ulei de masline, se incinge si se frige pieptul de pui pe ambele parti, cat sa se rumeneasca putin. Intr-o forma termorezistenta, (se poate unge cu 1 lingurita ulei daca nu e teflonata) se aseaza un strat de legume (cu ceapa la fund), se pune puiul, se toarna sosul, peste care se adauga inca un strat din legumele ramase. Se da tava la cuptor. Peste 20-25 min se toarna vinul alb deasupra si se ma lasa la cuptor 15 min.
Se serveste cu orez chinezesc si sos chili picant
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii