Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar.
Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar. Pieptul de pui curatat de piele si dezosat se taie in cuburi potrivite ca marime. Intr-un bol amestecam smantana cu curry si chili si turnam acest amestec peste bucatile de piept de pui. Dam la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lasat carnea la marinat peste noapte.
Incingem gratarul....:)) treaba ce revine exclusiv barbatilor, ca de altfel intregul proces tehnologic ce tine de pregatirea gratarului si frigerea carnurilor...:))
Pe niste bete de frigarui, tinute in apa, in prealabil, infingem bucatile de carne si le punem pe gratar, pana se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de patrunsa.
Alaturi de pieptul de pui picant punem pe gratar si pachetelele de branza feta, si se lasa pentru vreo 10 minute. Se desfac in momentul servirii alaturi de pieptul de pui si se presara putin busuioc maruntit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii