Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui Savoyarde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cascavalul si sunca se taie felii. Pieptul de pui se frige pe gratar, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare portie se pune o felie de sunca, deasupra

ingrediente

   Piept de pui 1.400 kg
   sunca 0.300 kg
   cascaval 0.300 kg
   piper 0.002 kg
   sare 0.015 kg

mod de preparare

Cascavalul si sunca se taie felii. Pieptul de pui se frige pe gratar, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare portie se pune o felie de sunca, deasupra o felie de cascaval si se gratineaza.
Se serveste cu diferite garnituri.
Incearca si Crochete din carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Savoyarde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.