Mancaruri cu carne

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele

ingrediente

   1 kg piept
   ¼ kg carne de vitel
   ¼ kg carne de porc
   4 oua
   50g slanina afumata
   o felie franzela muiata
   5-6 cepe
   verdeata
   sare
   piper

mod de preparare

Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri
Incearca si Rulada de pui cu sunca si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de vitel umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite