Mancaruri cu carne

Reteta Piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smantana si lapte.

ingrediente

   2 fileuri de piept de pui
   2 pulpe (fara pielita si os)
   sare
   piper
   80 g ceapa
   20g unt
   200 g smantana
   300 ml lapte
   amidon sau faina pentru legat sosul
   300 g ciuperci
   5 fire tarhon
   o cutie de boabe de porumb
   grasime pentru uns tava.

mod de preparare

Pentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smantana si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.


Se serveste cu vin alb sec.

Incearca si Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.