Mancaruri cu carne

Reteta Porc cu mere si scortisoara la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga

ingrediente

   600 g pulpa de porc
   500 g mere
   o cana de vin alb
   o lingura de faina
   4 linguri de unt
   2 lingurite de miere
   4 linguri de zahar
   scortisoara
   o cana de supa de oase

mod de preparare

Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga vinul si doua linguri de zahar si se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Se spala merele, se taie in jumatati si li se scot cotoarele. Se presara cu un amestec de scortisoara, miere, doua linguri de zahar si faina dizolvata in putina apa, dupa care se pun separat Ia prajit. Dupa ce merele s-au inmuiat, se rastoarna impreuna cu sosul in care au fiert peste carne si se mai lasa impreuna sa fiarba 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate





Ardei umpluti


Tocanita de pui


Ciulama de ciuperci
Incearca si Pilaf cu maruntaie de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu mere si scortisoara la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.