Mancaruri cu carne

Reteta Potstickers (galuste chinezesti)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
Iulike postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Potstickers este o reteta de galuste chinestesti umplute cu carne de porc. O reteta aromata, asa cum ne-a obisnuit bucataria chinezeasca.

ingrediente

Aluat (40 de potstickers):
   2 cani faina
   1/4 lingurita sare
   1/2 cana apa fierbinte
    
Umplutura:
   400 g carne tocata de porc
   1/3 cana ceapa tocata
   2 catei de usturoi tocat
   1 lingurita ulei de susan
   1 ou
   1/4 lingurita sare
   1 lingura sos de soia

mod de preparare

Aluat:
Amestecam faina, sarea si apa pana ajunge la o consistenta omogena si lasam aluatul o ora la temperatura camerei acoperit cu un servet.
Facem bile egale din aluat si le intindem subtire, apoi le impachetam in folie alimentara pentru a nu se usca.

Umplutura:
Amestecam carnea de porc cu toate condimentele. Punem cate o lingurita in centrul fiecarui cerc de aluat, il indoim in doua si il pliem. Punem galustele intr o tava cu faina si le acoperim cu un prosop umed.

Incalzim ulei intr o tigaie si punem galustele la prajit aproximativ 2 minute (pana devin maronii), apoi turnam 1/3 cana de apa si punem un capac. Le inabusim inca 5 minute, pana aluatul este facut.


Galustele chinezesti umplute se servesc calde.

Incearca si Iepure barbeque cu tzatziki
Daca ti-a placut reteta noastra "Potstickers (galuste chinezesti)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.