Mancaruri cu carne

Reteta Pui a la Provence

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pui cu Mar si Portocala (Reteta Video)"
 
>
Puiul a la Provence are o aroma de vara, de vacanta. Este o mancare cu pui foarte usor de pregatit, aromata, perfecta pentru o masa delicioasa.

ingrediente

   1 piept de pui
   merg si pulpe
   2 rosii
   1 ardei gras rosu mare
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   ulei de masline
   2 linguri cu ierburi de Privence
   sare si piper

mod de preparare

Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.



Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie.



Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5.



Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra

Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi

Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa, miroase super bine si are un gust ...



Reteta de piept de pui a la Provence a fost propusa de aliza pe forum culinar.


Serviti puiul a la Provence cald.

Incearca si Pui portughez
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la Provence" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.