Puiul se spala putin dupa care se sterge cu un prosop curat. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu chimenul si ghimbirul. Se face un amestec din
Puiul se spala putin dupa care se sterge cu un prosop curat. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu chimenul si ghimbirul. Se face un amestec din pasta de tomate, iaurt gras si condimente. Cu acest amestec se unge puiul cu generozitate. Se tine la rece pana a doua zi cand se da la cuptor intr-o punga de copt sau pe suport special. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se serveste cald cu cartofi aurii si salata. Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii