Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se
Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se pun bucatile de carne sa se rumeneasca in ulei incins. Cand carnea s-a prajit se lasa in oala si se adauga o cana de apa calda sau supa de zarzavat. Se acopera oala si se fierbe carnea pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga bulionul amestecat cu putin sos in care se face mancarea si bucatile de conopida. Se sareaza mancarea dupa gust si se lasa sa mai fiarba un sfert de ora. Se presara cu verdeata tocata si se ia de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne de pui:
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Papricas de pui
Piept de pui umplut
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradVa plac clementinele? Noi le iubim! Suntem in stare sa mancam cate un kilogram de caciula odata. :)) Asadar am creat acest...
Tort cu jeleu si crema de clementineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii