Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu mere si portocale

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 
gineta postat de
Postat pe: 06-11-2018
Adaugă în cartea de bucate
Acest fel de mîncare se prepară foarte uşor şi repede, nu cade greu la stomac şi e tare gustos.

ingrediente

4 portii

   1 piept mic de pui
   1 pulpă de pui
   2 cepe
   3 mere
   1 cutie cu pulpă de roşii
   sucul de la două portocale
   cîteva boabe de piper
   1 lingură de miere de albine
   putin ulei pentru uns cratiţa
   sare după gust

mod de preparare

Am porţionat carnea şi am fript bucăţile de pui într-o cratiţă unsă cu puţin ulei, 3 -4 minute pe fiecare parte.

Peste carne am pus merele tăiate felii şi ceapa tăiată bucăţi mari.

Apoi am pus cîteva boabe de piper şi pulpa de roşii.

Am adăugat sucul proaspăt stors de la portocale.

Am adăugat şi mierea de albine - chiar dacă e zaharisită e foarte bună.

Am sărat după gust şi am amestecat uşor să nu se rupă feliile de măr,
am pus capacul şi am lăsat la foc foarte mic 25 de minute.

Poftă bună !
Incearca si Mincare de curcan cu castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere si portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.