Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se prajeste in ulei incins. Cand este ga
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se sareaza putin, se acopera cu un sos gros de rosii, sarat si indulcit dupa gust si se fierbe la foc mic o jumatate de ora. Se taie marunt cativa catei de usturoi si se pun in sos impreuna cu frunze intregi de tarhon, spalate bine si cateva boabe de piper. Se mai fierbe mancarea un sfert de ora, apoi se ia vasul de pe foc si se serveste puiul impreuna cu maruntaiele prajite separat.
Se serveste cu garnitura din piure de cartofi.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Zacusca de ciuperci
Mancare de mazare cu sos de rosii
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSimple și usor de facut, cu ingrediente putine!
Desert rondele din foietaj umplute cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii