Mancaruri cu carne

Reteta Pui indian tandoori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
angelino postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciuperci umplute cu piept de pui (reteta video)"
 
Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la mari

ingrediente

   * 4 linguri de iaurt gras
   * 3lingurite tandoori masala
   * 2 linguri pasta de rosii
   * 1 lingurita praf de ghimbir
   * 3 catei de usturoi zdrobiti
   * 1/2 lingurita praf de mustar
   * 1/2 lingurita boia iute
   * 1 lingurita chimen macinat
   * 1 lingurita coriandru macinat
   * 1 lingurita boia dulce
   * un pui de cca 1 kg

mod de preparare

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la marinat 30 minute sau peste noapte.Asezati carnea pe gratar si lasati-o jumatate de ora, avand grija sa intoarceti bucatile o data, dupa 20 de minute.
Serviti friptura cu sos de iaurt cu menta si ornata cu cateva frunze de patrunjel si o felie de lamaie.





Reteta oferita de Farfoora.
Incearca si Friptura de rata cu mere si varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui indian tandoori" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.