O friptura usor de realizat dar delicioasa este puiul la cuptor. Pentru realizarea ei este nevoie doar de pui, untura si sare. Se poate servi langa o portie consistenta de salata.
Puiul se sareaza si se lasa sa stea 15-20 de minute. Se asaza in tava, se adauga untura si 2-3 linguri de apa. Se pune la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu zeama din tava.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti.
Alte retete cu pui:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii