Puiul la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie este o mancare de carne foarte delicioasa, ce merita incercat. Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 C.
Puiul la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie este o mancare de carne foarte delicioasa, ce merita incercat. Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 C.
Intr-o tava asezati carnea de pui, ceapa de apa taiata sferturi si usturoiul taiat feliute.
Combinati apoi 150 ml concentrat de pui cu mierea, otelul balsamic, uleiul de masline si la sfarsit cele doua linguri de rozmarin. Amestecati bine si turnati totul in tava.
Aruncati si cele 10 boabe de piper, acoperiti cu o folie si dati la coptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute scoateti folia si mai lasati friptura inca 30-35 minute. Aveti grija sa o mai stropiti aripioarele si pulpele de pui la cuptor din cand in cand cu sucul din tava.
Fenomenal de bun totul, pe cuvant!
Noi am servit puiul la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie alaturi de un orez basmati, fiert cu unt si un praf de sare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii