Mancaruri cu carne

Pui picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta

ingrediente

   un pui de 1500 g
   150 g slanina impanata
   4 cepe de apa
   2 ardei grasi rosii
   2 linguri ulei
   sare
   piper
   4linguri cimbru tocat

mod de preparare

Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii late. Se topeste slaninuta in putin ulei, se scoate si se pune deoparte. Se introduce ceapa in tigaie si se caleste. Se pudreaza puiul cu sare, piper si boia si se prajeste la foc iute, in tigaia cu ceapa. Se adauga cimbrul si se lasa sa se inabuse bine, in vasul acoperit. Se adauga feliile de ardei gras, slaninuta si se mai lasa pe foc vreo 15 min.
Se serveste imediat.
Incearca si Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite