Mancaruri cu carne

Reteta Pui umplut cu ficatei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimitur

ingrediente

   1 pui
   2-3 felii paine veche de 1-2 zile(sa fie mai tare)
   2oua
   3catei usturoi
   1ceapa
   4-5 ficatei de pui
   patrunjel
   sare
   piper
   200ml supa pui

mod de preparare

Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimituri, pentru a absoarbe din sucul lasat.
puiul spalat si uscat putin se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune umplutura. Se prinde cu scobitori dar se poate si coase.
Pentru ca mi-a mai ramas umplutura am pus si sub pielea puiului pe care am dezlipit-o incet sa nu se rupa. Se pune puiul in tava si se toarna supa .

Se pun optional cativa cartofi langa pui si se presara deasupra cativa fulgi de margarina si condimente(sare si piper)
Se tine la cuptor 1,5-2ore timp in care se intoace si pe partea cealalta.
E gata cand s-a prajit frumos iar furculita intra usor in carne
Se serveste alaturi de cartofii din tava si muraturi.
Incearca si Bibilica cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficatei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.