Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de curcan impanata si ragout de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata. Apoi, carnea se va lega ca sa aiba o fo

ingrediente

   Pentru 4 persoane: 800g. pulpe de curcan
   100g. slanina afumata
   1 ceapa rosie
   8 catei de usturoi
   4 linguri de ulei
   Pentru ragout de castane: 200g. ceapa rosie
   4 catei de usturoi
   1 mar
   200g. castane fierte si caratate
   Pentru garnitura: 600g. cartofi
   3 linguri ulei

mod de preparare

1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata. Apoi, carnea se va lega ca sa aiba o forma frumoasa. Ceapa si usturoiul se curata si se taie felii subtiri.


2.Se preincalzeste cuptorul la 160*C. Ceapa si usturoiul se pun intr-o tava, peste se aseaza carnea, uleiul si apa. Se pune tava in cuptor pentru 80 de minute. Din cand in cand se stropeste cu jiul din tava. Daca este necesar, se mai adauga apa.


3.Se prepara ragout-ul de castane: ceapa curatata se taie felii, usturoiul in jumatate, iar marul in felii. Castanele se fierb si se curata. In putin ulei se caleste ceapa, se adauga usturoiul, marul si se calesc impreuna 3-4 minute. Se adauga castanele si se lasa sa fiarba impreuna.


4.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Apoi se curata de coaja, se taie in bucati si se frig in ulei, se sareaza dupa gust.
Pe un platou se aranjeaza felii de piept de curcan pe un pat de ragout de castane si cartofi. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste alaturi un vin alb sec.
Incearca si Shawarma cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata si ragout de castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.