Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de iepure cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
Se lasa sa se rumeneas

ingrediente

   2 pulpe de iepure
   200 g ciuperci proaspete
   1 ceapa potrivita
   1 legatura patrunjel verde
   2 linguri ulei
   50 ml vin rosu
   boia dulce
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.


Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.


In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.


Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.


Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.
Incearca si Clatite umplute la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de iepure cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.