Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de miel umpluta cu tocatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pu

ingrediente

   1 pulpa de miel
   sare
   piper
   250 gr carne pentru carnati
   patrunjel si marar verde
   1 ceapa
   1 pahar apa
   1 morcov
   50 gr untura

mod de preparare




Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pulpa de miel se ruleaza, se leaga cu ata si se pune intr-un vas cu ceapa, morcovul taiat bucati, untura si apa. Se acopera cu un capac vasul si se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa carnea sa se friga circa o ora si jumatate.
Se serveste cu legume sote.





Alte retete:





Cartofi la cuptor Chiftele Placinta de dovleac
Incearca si Parjoale moldovenesti cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel umpluta cu tocatura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.