Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de porc cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpa de porc cu legume este o reteta satioasa si foarte gustoasa. Pe langa carne de porc mai aveti nevoie de conopida, morcovi, ceapa, ardei gras, vin alb, verdeata si ulei.

ingrediente

   1 kg pulpa de porc
   1 conopida mica
   2 morcovi
   2 cepe
   1 ardei gras
   100 ml vin alb
   1 legatura patrunjel
   tarhon
   usturoi verde
   100 ml ulei
   3 lingurite delikat

mod de preparare

Se condimenteaza carnea de porc cu delikat, tarhon, 3 catei de usturoi pisat. Se asaza apoi intr-o tava si se toarna peste 50 ml ulei. Se introduce tava in cuptor pentru 10 minute. Separat, se curata legumele si se taie dupa preferinta. Se desface conopida in buchetele, apoi se asaza impreuna cu restul legumelor in jurul fripturii. Se condimenteaza cu 1 lingurita delikat si se adauga vinul si putina apa. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit.


Mancarea se serveste presarata cu tarhon si patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

Incearca si Friptura de porc a la Brasov
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.