Mancaruri cu carne

Reteta Pulpa de purcel in vin rosu cu fasole boabe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cu o seara inainte de a gati, se pune fasolea la inmuiat in apa rece.
Pulpa de purcel se spala, se sareaza, se pipereaza si se pune intr-o cratita c

ingrediente

   400 gr. fasole alba boabe
   800 gr. pulpa de purcel
   dezosata
   sare
   piper
   5 lg. ulei
   1 ceapa
   2 morcovi
   1 radacina de patrunjel
   2 catei de usturoi
   1 lingurita cimbrisor tocat
   1 foaie de dafin
   100 gr.piure de rosii
   2 dl. vin rosu
   2l gr. zahar

mod de preparare

Cu o seara inainte de a gati, se pune fasolea la inmuiat in apa rece.

Pulpa de purcel se spala, se sareaza, se pipereaza si se pune intr-o cratita cu ulei si se rumeneste pe toate partile.

Intre timp, se curata zarzavatul si se taie; ceapa se taie marunt, iar restul in cubulete si se presara peste carnea din cratita si se caleste putin. Se condimenteaza cu cimbrisorul tocat, cateii de usturoi zdrobiti, 1 lingura de sare si se adauga 5 dl. apa si se fierbe totul, pe foc mic, pana cand carnea este bine patrunsa.

Fasolea se scurge de apa si se pune la fiert cu sare si o foaie de dafin, timp de 30 min.

Cand carnea este gata, se scoate din cratita, iar sosul in care a fiert se pune in blender, se omogenizeaza bine si se amesteca cu pireul de rosii, zaharul si vinul. Se pun la fiert impreuna pana da un clocot, se ia deoparte si se incorporeaza in el lintea fiarta si scursa de apa.
Carnea se taie felii cu un cutit zimtat, pentru ca sa nu se sfarme carnea in timpul taierii si se aseaza pe un platou cu garnitura de fasole si zarzavaturi. Acompaniem preparatul cu un vin rosu.
Incearca si Tocanita din cirnati afumati si brinza de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcel in vin rosu cu fasole boabe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite