Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cu

ingrediente

   1 1/2 kg. pulpa de vitel
   unt sau untura
   sare
   piper

mod de preparare

Se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 ½ ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa.
Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa
Incearca si Piept de curcan cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite